WORKSHOP AGENDA


Openingingsposter

Poster

Mesh Credits

Mesh Credits kun je gebruiken in de werkplaats om zeefdrukmaterialen aan te schaffen zoals bijvoorbeeld emulsie of inkt.

CMYK Go Home

Chris Versteeg
70cm x 100cm
oplage 10

Amazing Color from Mars

Dstruct

The Color of Glory

Death to the Pixels

La Célébration

Slow Resistance

Print Screen Print

Meer informatie

BASIS-WORKSHOP ZEEFDRUKKEN (voor niet-leden)
Als je nog geen ervaring hebt met zeefdrukken, maar het graag wilt leren volg dan de basisworkshop zeefdrukken bij de Mesh Print Club. Na de cursus kun je lid worden.
120 Euro – 3 lessen van 3 uur

BASIS-CURSUS ZEEFDRUKKEN  (aansluitend volgt lidmaatschap)
Leer de basis van het zeefdrukken met een extra mogelijkheid om gelijk erna als lid zelfstandig te zeefdrukken in onze werkplaats.
120 Euro – 3 lessen van 3 uur
+ 1 extra avond zelfstandig zeefdrukken in de Mesh Print Club, waarbij je gebruik kunt maken van de expertise van onze Pro’s.

ZEEFDRUKWORKSHOP voor groepen
Voor scholen en groepen geeft Mesh Print Club ook workshops voor jong en oud (min. 5 personen). Bij deze workshops zijn materiaalkosten inbegrepen. Zeefdrukervaring is voor het volgen van een workshop niet vereist. De kosten zijn circa 50,00 p/p ex 21% btw. afhankelijk van eventueel speciale wensen binnen de groep.

OPEN WORKSHOPS
Worden aangeboden aan individuen, die eenmalig kennis willen maken met zeefdrukken in een professionele werkplaats. Ervaring is daarbij niet vereist. De kosten zijn 55,00 p/p incl btw.