WORKSHOP AGENDA


Basiscursus Zeefdruk do 25 april 18:00u (VOL)

Voor iedereen die geïnteresseerd is in zeefdruk maar weinig of geen ervaring heeft, biedt de Mesh Print Club een basiscursus aan. In deze cursus worden alle belangrijke technieken stap voor stap uitgelegd. Geen enkele voorkennis is hiervoor nodig. Lees verdere details erover onder de aankoop knop bij Product Discription. ----- To everyone, even without knowledge or experience, we offer a basic course where we explain all the important handlings of silkscreenprinting. For further details read under Product Discription underneath purchase button..

OPEN WORKSHOP (datum nog onbekend)

De mogelijkheden van zeefdruk zijn eindeloos. Bij de OPEN workshop van de Mesh Print Club 3.0 laten we je de mogelijkheden zien en ga je zelf aan de slag met het drukken op papier en textiel gedurende ± 4 uur. Ervaring, kennis en voorbereiding ervoor is niet nodig. Als je het kan aankopen, ben je automatisch aangemeld voor de Open Workshop. Deze gaat door bij voldoende aanmeldingen. ***Belangrijk weetje*** Wie na de Open Workshop, de Basiscursus wil doen, krijgt voorrang bij beschikbare plekken. Zie voor meer details onder de aankoopknop bij Product Discription > http://shop.meshprintclub.com/product/t-b-a/  

Meer informatie

BASISWORKSHOP ZEEFDRUKKEN (voor niet-leden)
Als je nog geen ervaring hebt met zeefdrukken, maar het graag wilt leren volg dan de basisworkshop zeefdrukken bij de Mesh Print Club. Na de cursus kun je lid worden.
120 Euro – 3 lessen van 3 uur

BASISCURSUS ZEEFDRUK (aansluitend volgt lidmaatschap)
Leer de basis van het zeefdrukken met een extra mogelijkheid om gelijk erna als lid zelfstandig te zeefdrukken in onze werkplaats.
120 Euro – 3 lessen van 3 uur
+ 1 extra sessie van 3 uur zelfstandig zeefdrukken in de Mesh Print Club, waarbij je gebruik kunt maken van de expertise van onze Pro.

ZEEFDRUK WORKSHOP voor groepen
Voor scholen en groepen geeft Mesh Print Club ook workshops voor jong en oud (min. 5 personen). Bij deze workshops zijn materiaalkosten inbegrepen. Zeefdruk ervaring is voor het volgen van een workshop niet vereist. De kosten zijn circa 50,00 p/p ex 21% btw. afhankelijk van eventueel speciale wensen binnen de groep.

OPEN WORKSHOPS
Worden aangeboden aan individuen, die eenmalig kennis willen maken met zeefdrukken in een professionele werkplaats. Ervaring is daarbij niet vereist. De kosten zijn 55,00 p/p incl btw.