MEET THE ARTIST

Minna Viitalähde

Minna Viitalähde is ons Fins Meshlid, waar we heel trots op zijn. Vanaf de start maakte ze gelijk mooi drukwerk, wat ze verkoopt via haar bedrijf Mint Station.  Haar stijl is heel eigen en altijd direkt herkenbaar en waarschijnlijk komt dat ook door haar liefde voor haar geboortegrond North Finland. Ze heeft ook altijd een bijdrage geleverd met werken bij ieder event die Mesh heeft georganiseerd. Altijd even enthousiast en professioneel als ze is, blijft ze zich steeds verder ontwikkelen ook met zeefdruk, ook op textiel.
More…


Zoë Maurits

Al kort na haar lidmaatschap was Meshlid Zoë Maurits veel te vinden in de werkplaats, helemaal in haar element, drukdoende met verrassende resultaten. Zij inspireerde ook haar vriend Riemer Sorgedrager om te gaan zeefdrukken. Dit sympathieke ondernemende stel heeft nu een website, www.kunstwerkers.nl , waar ze hun artistieke kunststukjes aanbieden. Zoë Maurits is dol op experimenteren, waardoor bijna ieder werkje op zich een unica is. More…


Laura Aranda

Meshlid Laura Aranda, de kleine Mexicaan, zoals ze zichzelf lachend omschrijft, volgde als één van de eersten een zeefdrukcursus bij Mesh maart 2013. Ze heeft het een periode links laten liggen, om het vanaf zomer 2017 fanatiek weer op te pakken. Ze produceert nu de ene grafische print na de andere. Haar focus op dit moment ligt vooral bij het experimenteren, het zoeken naar wat ze leuk vindt en ook om de ideeën die ze heeft, via zeefdruk weer te geven. Binnenkort zijn ze allemaal overzichtelijk bij elkaar te koop in een eigen webshop. More…
WORKSHOPS

WORKSHOP AGENDA


Basiscursus Zeefdruk (will only be offered again in 2019 in a modified form)

Voor iedereen die geïnteresseerd is in zeefdruk maar weinig of geen ervaring heeft, biedt de Mesh Print Club een basiscursus aan. In deze cursus worden alle belangrijke technieken stap voor stap uitgelegd. Geen enkele voorkennis is hiervoor nodig. Lees verdere details erover onder de aankoop knop bij Product Discription. ----- To everyone, even without knowledge or experience, we offer a basic course where we explain all the important handlings of silkscreenprinting. For further details read under Product Discription underneath purchase button..

OPEN WORKSHOP (datum nog onbekend)

De mogelijkheden van zeefdruk zijn eindeloos. Bij de OPEN workshop van de Mesh Print Club 2.0 laten we je de mogelijkheden zien en ga je zelf aan de slag met het drukken op papier en textiel gedurende ± 4 uur. Ervaring, kennis en voorbereiding ervoor is niet nodig.Bij interesse kan je mailen naar support@meshprintc;ub.com en zodra weer een datum bekend is, ontvang je een mail zodra je het kan aankopen.