NEWS

afstudeerfilm Kyra Galjee : Lucie Draai bij Mesh

lucie draai vimeo

Tu Delft architectuur studente Kyra Galjee, koos als thema voor haar afstudeerproject ”vakmanschap in Nederland vandaag”. De ontwikkeling van nieuwe soorten plekken, van de ambachtelijke cultuur, in het stedelijke leven. O.a. met een film wilde zij de routine en rituelen vastleggen van iemand die een ambacht uitoefent in een werkplaats. Zij koos voor Lucie Draai in de Mesh Studio. zie https://vimeo.com/123092689

 


Nieuw>zaterdag 28 mrt OPEN WORKSHOP

open workshopxx

Za 28 maart wordt bij Mesh Print Club de eerste OPEN WORKSHOP aangeboden.
Speciaal hiervoor zijn leden opgeleid, die de deelnemers de diverse mogelijkheden laten zien van het zeefdrukken.
Deelnemers gaan zelf aan de slag met het drukken met een diversiteit van bestaande ontwerpen op papier. Ook bedruk ze allemaal een eigen linnen tas.
Iedereen kan deelnemen jong, oud alleen of samen kunstzinnig of juist niet. Ervaring of kennis is niet nodig.
Het wordt gegarandeerd een gezellige boel.
Na deze cursus kan je aanmelden voor de basiscursus om vervolgens als lid aan te sluiten bij de Mesh Print Club.


Mesh Expres — feb.’15 # 001

Mesh Expres #001- banner

 
WORKSHOPS

WORKSHOP AGENDA


Wo 22 april Basiscursus Zeefdruk (VOL)

Voor iedereen die geïnteresseerd is in zeefdruk maar weinig of geen ervaring heeft, biedt de Mesh Print Club een basiscursus aan. In deze cursus worden alle belangrijke technieken stap voor stap uitgelegd. Geen enkele voorkennis is hiervoor nodig. Lees verdere details erover onder de aankoop knop bij Product Discription. 

OPEN WORKSHOP – ZA 28 Maart (VOL)

De mogelijkheden van zeefdruk zijn eindeloos. Bij de OPEN workshop van de Mesh Print Club laten onze leden je de mogelijkheden zien en ga je zelf aan de slag met het drukken van bestaande ontwerpen op papier. Ook bedruk je je eigen linnen tas! Bij aanmelding mail ook naar angeliek@meshprintclub.com voor nadere instructies.