MEET THE ARTIST
Foto 1

Sheila Liao Jen & Marianne Damsteeg

Meshleden Sheila Liao Jen en Marianne Damsteeg zijn een vrolijk stel, als ze samen aan de gang gaan in de werkplaats. Deze vriendinnen hebben veel dezelfde interesses en smaak en ondernemen veel dingen samen. Ook door hun gezamenlijke liefde voor het ontwerpen, komen ze op ideeën voor nieuwe projecten. Het ene na het andere idee voor gezeefdrukte artikelen rolt, op zeer professioneel gemaakte wijze, uit hun handen. Voor beiden is het leukste, het gehele proces van een product; van idee tot productie tot branding.

More…

001

In-Yeo Couperus

Meshlid In-Yeo Couperus klein van stuk, maar met enorm veel “silent” pit in haar lijf. Ze weet wat ze wil en als ze komt werken in de werkplaats is ze altijd heel stilletjes druk in de weer. Van een speciale inktkleur mengen tot het schoonmaken van een gebruikte zeef, het krijgt allemaal haar volle aandacht. Alles wat ze zeefdrukt, wordt getest, getest en nogmaals getest en moet van het best haalbare resultaat zijn. Pendelen tussen Amsterdam en Rotterdam om te zeefdrukken is voor haar de gewoonste zaak en in juni vertrekt ze met haar gezeefdrukte spullen naar de beurs in Parijs om haar collectie onder haar eigen label Repose ams te presenteren.

More…

Foto 1

Howlin’ Quin de Vreede

Meshlid Quin heeft stijl. Bij zijn eerste cursusdag liep hij op sokken, omdat zijn ‘impressive boots’ onverwachts werden gebruikt voor een photoshoot in de werkplaats. Dat zegt toch wel wat. Deze muzikale loner, kunstenaar, barman en warme persoonlijkheid heeft een duidelijk eigen herkenbaar handschrift in zijn tekeningen, die hij omzet in zeefdrukken. Binnenkort is hij weer jarig en geeft zichzelf als birthday treat een complete nieuwe serie cadeau..Dat betekent wel ‘n maand hard werken bij Mesh, maar – So What–.

More…
WORKSHOPS

WORKSHOP AGENDA


Basiscursus Zeefdruk wo 8 mei (VOL)

Voor iedereen die geïnteresseerd is in zeefdruk maar weinig of geen ervaring heeft, biedt de Mesh Print Club een basiscursus aan. In deze cursus worden alle belangrijke technieken stap voor stap uitgelegd. Geen enkele voorkennis is hiervoor nodig. Lees verdere details erover onder de aankoop knop bij Product Discription. ----- To everyone, even without knowledge or experience, we offer a basic course where we explain all the important handlings of silkscreenprinting. For further details read under Product Discription

OPEN WORKSHOP za 13 augustus

De mogelijkheden van zeefdruk zijn eindeloos. Bij de OPEN workshop van de Mesh Print Club laten onze leden je de mogelijkheden zien en ga je zelf aan de slag met het drukken op papier en textiel. Wil je deelnemen stuur dan een mail naar support@meshprintclub.com